Hej!
Du och ditt barn är varmt välkomna att besöka oss på öppet hus på Norra Strandskolan F-9, 16 januari 2019.

Vi har ett av världens viktigaste jobb: Att ta ansvar för ditt barn i tio år. Vi hoppas därför att du tar chansen att besöka oss.
Ditt barn kan gå på Norra Strandskolan hela vägen från F-klass till årskurs 9. Vi är den lilla skolan där alla känner varandra, vilket skapar trygghet och gemenskap under hela skolgången. Vi som arbetar här trivs och har roligt tillsammans vilket bidrar till en god stämning på skolan. Norra Strandskolan har egna lokaler för idrott, bild, hemkunskap, No, musik samt slöjd. Fritidsverksamheten består av två avdelningar, Björken årskurs F-1 och Eken årskurs 2-4.

Agenda för öppet hus

Årskurs F-3:
Kl 17.00 Det bjuds på korv med bröd och dricka i matsalen, till hela familjen. Därefter ges information av rektor och några av våra elever.
Kl 18.00 Visning av skolans lokaler och avslutande frågestund i respektive klassrum med lärare och fritidspersonal.

Årskurs 4 – 9:
Kl 18.00 Det bjuds på korv med bröd och dricka i matsalen, till hela familjen. Därefter ges information av rektor och några av våra elever.
Kl 19.00 Visning av skolans lokaler och avslutande frågestund i klassrummen med lärare.

Vi tar även emot personliga besök om ni har svårt att komma den 16/1 2019.
Kontakta skoladministratör Frida Begaruk 070-775 72 18, frida.begaruk@norrastrandskolan.se
Har du frågor om skolvalet eller antagning?
Kontakta Petra Landelius på 070-321 85 57, petra.landelius@norrastrandskolan.se

Du hittar Norra Strandskolan på, Kärleksbacken 3, Sollentuna. Skolan ligger naturskönt med fina grönområden runt omkring. Åker du bil till oss finns en parkering där du parkerar gratis med p-skiva, precis utanför skolan. Åker du buss, stannar den på Bollstanäsvägen, några minuter från skolan.

Varmt välkommen önskar vi på Norra Strandskolan!