Hej,

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut och vi hoppas att alla elever har haft ett skönt och avkopplande sommarlov. Det är med stor glädje som all personal ser fram emot ett nytt spännande läsår tillsammans med alla fantastiska elever på Norra Strandskolan. Onsdag 21 augusti startar läsåret 2019/20 och eleverna börjar kl 09.00. Vi hälsar nya elever extra välkomna och ni är hjärtligt välkomna till skolans entré kl 08.45 där ni tas emot. Första skoldagen är en mentorsdag där alla klasser är tillsammans med sina mentorer och går igenom schema och annat praktiskt samt ägnar sig åt gruppstärkande aktiviteter. Mer information om läsåret kommer inom kort. Vi ser fram emot ett spännande och lärorikt läsår tillsammans er elever och vårdnadshavare.

Hälsningar personalen på Norra Strandskolan