Hej,

Norra Strandskolan F-9 ligger på Kärleksbacken 3, vackert belägen vid vattnet och med fina grönområden runt omkring. Skolan är nyrenoverad och har ändamålsenliga lokaler.

Vår vision är att skapa en skola som ger alla lust till lärande och utveckling, för att kunna verka i ett demokratiskt samhälle. För att uppnå detta vill vi i skolan skapa en jagstärkande atmosfär där både elever och personal blir sedda. Vi är aktiva, krävande men stödjande för att varje elev ska utvecklas. Vi utgår från att alla har lika värde och ska bemötas med respekt.

Kunskap, kreativitet och omtänksamhet är våra ledord när vi vill skapa en skola i framkant där vi utvecklar elevernas olika förmågor i genomtänkta lärmiljöer och med modern teknik.

Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar för ditt barns utveckling och lärande.

Den 24/1 kl 18.00-19.30 bjuder vi in till informationsträff. Vi kommer då att presentera vår verksamhet och visa runt i skolans lokaler. Ni kommer även få möjlighet att träffa några av våra lärare och personal från fritidsverksamheten.

Vi tar även emot er på personliga besök om ni har svårt att komma den 24/1. Vänligen kontakta då skoladministratör Frida Begaruk 070-775 72 18.

Om ni har frågor gällande skolvalet eller skolantagningen är ni välkomna att kontakta

Petra Landelius på 070-321 85 57 eller genom att maila petra.landelius@norrastrandskolan.se

Glöm inte att redan nu ställa ert barn i vår kö. Vi tillämpar syskonförtur och ködatum vid antagning då vi är en fristående skola. Ställ dig i kö här: http://norrastrandskolan.se/ansok-till-oss

Hoppas vi ses!