Nu är även påsken förbi och fritids på påsklovet erbjöd SPA och mycket utevistelse i det härliga vädret. På bilderna ser ni när årskurs 2 får oväntat besök innan påsk samt deras vackra påskägg. Vi arbetar vidare med kompetensutvecklingen kring IKT och hela personalgruppen har arbetat med MakerSpace – vi fick bl a ”hacka ett gosedjur”! Det betyder att vi återanvände gamla gosedjur och tillförde teknik i ett gemensamt skapande. Skolverket presenterade i dagarna förslag på ändringar i kursplanerna där man skriver in det digitala användandet samt förslag på nationell strategi om hur skolan bättre ska ta tillvara digitaliseringens möjligheter. Gå in på Skolverkets hemsida och läs – jag upplever det som vi ligger helt i linje med detta i vårt utvecklande. Vi fortsätter även vårt arbete med att utveckla våra lokaler vidare. Igår var vår Kökschef Anne Persson med på föräldrarådet och pratade om den renovering av köket som nu startar. Vi kommer få ett eget tillagningskök och på sikt en egen kock. Det är ett roligt utvecklingsarbete och kul med allt föräldraengagemang!

IMG_5188                               IMG_5192

Med önskan om en varm vår!

Rektor Monica